Over Staal Duurzame Energie

Beheer Energie, Bespaar Kosten, Verzeker Continuïteit

Staal Duurzame Energie

Bel: +31 6 57572185
E-Mail: info@staal-duurzame-energie.nl

Altijd een gedegen advies op maat

Meer dan de verkoop van Zonnepanelen, Opslagbatterijen en Energie Management Systeem

DUURZAAMHEID WINSTGEVEND INZETTEN

Staal Duurzame Energie (SDE) is in het Noorden van Nederland en Duitsland een gerenomeerde partner wanneer het gaat om Duurzame Energie Oplossingen voor het MKB en Agrarische Bedrijven. Dat doet zij met de focus op Duurzaamheid en een flinke besparing op de kosten van energie. Voor de meeste bedrijven een basisvoorziening om hun onderneming te kunnen draaien. Maar daar blijft het niet bij.

Een partner in de energietransitie

Staal Duurzame Energie (SDE) weet als geen ander waar bedrijven tegenaan lopen met de energietransitie in het vooruitzicht. Want de insteek op Duurzame Energie is veel meer dan alleen een kostbesparend middel.

Er zijn 2 soorten netcongestie

De maximaal bruikbare capaciteit is bereikt. De steeds groter wordende hoeveelheid stroom kan nergens naartoe. Denk aan een soort van filevorming op het elektriciteitsnet. Dit noemen we netcongestie.

  • Afnamecongestie
  • Teruglevercongestie.

Bij afnamecongestie kunnen nieuwe afnemers met een grootverbruikaansluiting (of bestaande afnemers die willen uitbreiden) geen elektriciteit afnemen. Bij teruglevercongestie kan er geen elektriciteit meer bij op het net.

Geen last van vol netwerk

Staal Duurzame Energie (SDE) levert oplossingen voor elke ondernemer die zelfvoorziend energie wil opwekken en opslaan. Dat scheelt in de kosten en maakt dat de werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Mar ook voor ondernemers die meer grip op hun energieverbruik en de bijbehorende kosten wil krijgen. Ook zonder het dak vol te leggen met zonnepanelen. 

 

Zonnepanelen - Staal Duurzame Energie (SDE)

De vooroordelen op een rij

Er bestaan veel vooroordelen over de inzet van Duurzane Energie. We zetten ze even op een rij.

1. Hoge initiële kosten: Een veelvoorkomend vooroordeel is dat Innovatieve Energiesystemen onbetaalbaar zijn. Dat je een batterij maar moeilijk tergugverdient. Hoewel het waar is dat er aanloopkosten verbonden zijn aan de aankoop en installatie van zonnepanelen, batterijen en een Energie Management Systeem, zijn de prijzen door de jaren heen aanzienlijk gedaald. Sinds 2010 zijn de kostenzelfs met meer dan 80% gedaald. Bovendien zijn er verschillende financieringsopties, stimuleringsmaatregelen en belastingvoordelen beschikbaar die de initiële investering kunnen verlagen. Ook nu de salderingsregeling tot een einde komt.

2. Onvoldoende energieproductie: Sommige mensen denken dat zonne-energie niet genoeg elektriciteit kan opwekken om aan hun behoeften te voldoen. Hoewel het waar is dat de productie van zonne-energie afhankelijk is van de beschikbaarheid van zonlicht hebben verbeteringen in de zonne-energietechnologie, zoals panelen met een hoger rendement en oplossingen voor energieopslag, de algehele prestaties en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen verbeterd. Bovendien steken bedrijven meer en meer in op alternatieve oplossingen.

3. Esthetische bezwaren: Een ander vooroordeel is de perceptie dat zonnepanelen onaantrekkelijk zijn en een negatieve invloed hebben op de visuele aantrekkingskracht van een bedrijfspand. Het ontwerp van zonnepanelen is echter geëvolueerd en er zijn nu verschillende opties beschikbaar die passen bij verschillende architecturale stijlen en voorkeuren. Zonnepanelen kunnen worden geïntegreerd in daken, geïnstalleerd als gevels van gebouwen of zelfs worden ontworpen als dakpannen op zonne-energie. Bovendien hebben technologische ontwikkelingen zonnepanelen efficiënter en gestroomlijnder gemaakt, wat resulteert in esthetisch beter inpasbare ontwerpen. Veel mensen vinden zonnepanelen een symbool van duurzaam leven en waarderen de positieve invloed die ze hebben op het milieu.

\

Advies over beste oplossing

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw onderneming

\

Duurzaamheid Keurmerk

In aanmerking komen voor het Duurzaamheid Keurkmerk

\

Omzetverhogend ondernemen

Opslagbaterij met Energie Management Systeem dragen bij aan een hogere omzet

Staal Duurzame Energie Logo (SDE)

Missie Staal Duurzame Energie (SDE)

Staal Duurzame Energie (SDE) heeft de missie MKB Bedrijven en Agrarische bedrijven zelfvoorzienend te maken door middel van Duurzame Energie waarbij de opslag via een batterij op locatie plaatsvindt zodat het voordeel bij de onderneming ligt.

Visie Staal Duurzame Energie (SDE)

Staal Duurzame Energie (SDE) wil Duurzame Energie voor het MKB en de Agrarische Ondernemer beschikbaar maken op een zo effectief mogelijke manier. Waarbij onnodig hoge kosten en pieken en dalen in het netwerk voorgoed tot het verleden behoren.

“Super service van begin tot het einde. Veel plezier met het zonne-energiesysteem en de bijbehorende batterij.  We hebben geen last meer van netcongestie en de energierekening is lager dan ooit.”

Jeroen Obelink

Melkveehouder in Drenthe

Op de hoogte blijven over Duurzame Energie?

Vul dan hier het contactformulier in:

Klaar voor de volgende Energietransitie?

De energietransitie is in volle gang. Waren we aanvankelijk vooral op zoek naar een duurzame energiebron, momenteel is het managen van de energieopslag en de daarbij behorende kosten een hekel punten. Bedrijven gaan binnenkort betalen voor het leveren van energie aan het net terwijl de salderingsregeling vervalt. Dat betekent betalen voor iets waarvoor je eerder subsidie kreeg. Om nog maar niet te spreken van netcongestie waardoor energie niet langer op afroep leverbaar is door een overvolle infrastructuur.

Staal Duurzame Energie (SDE) is een stabiele speler in de transitie naar Duurzame Energie. Als partner van Staal Business Transformation weet zij als geen ander hoe bedrijven Energie Management in combinatie met een opslagbatterij voor duurzame energie winstgevend kunnen inzetten en gegarandeerd voldoende stroom hebben voor hun bedrijfsactiviteiten.

Staal Duurzame Energie

Staal Duurzame Energie is overwegend actief in Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Noord Duitsland.

Adres Staal Duurzame Energie

De Bukakkers 20

7811KZ EMMEN

Nederland

 

e-mAIL

info@staal-duurzame-energie.nl

Telefoon

+31 6 57572185

Copyright © July 16, 2024 Staal Duurzame Energie