Laat Zonne-Energie in jouw voordeel werken

Voordelen Duurzame Zonne-Energie Oplossingen

Bij Staal Duurzame Energie begrijpen we de unieke behoeften van de agrarische sector, middelgrote (MKB) tot grote corporate bedrijven die hun energie verbruik op een duurzame manier willen managen. Zonne-Energie is niet alleen een investering in het milieu; het is een strategische financiële beslissing die de energiekosten aanzienlijk verlaagt en de weerbaarheid van bedrijven tegen energieschommelingen en de bijbehhorende prijzen vergroot.

  • Zonnepanelen met de hoogste productiecapaciteit
  • Onafhankelijk van het net – Geen last meer van netcongestie
  • Nooit te veel betalen voor energie
  • Snel terugverdienen van de investering
  • Energie Management die past bij de eigen wensen
  • Recylen oude zonnepanelen met in achtneming van milieu
  • Flexibele extra dunne lichtgewicht panelen wanneer gewenst
Flexible Zonnepanelen van Staal Duurzame Energie

NIEUW: Flexibele buigzame zonnepanelen

Bij Staal Duurzame Energie volgen wij de energiemarkt op de voet. Dat geldt ook voor de producten die wij aanbieden waarmee wij onze klanten helpen om onafhankelijk van de mogelijkheden van het net te opereren. Te ondernemen op een manier die bij hen past. Zowel praktisch als financieel. Zo hebben flexibele zonnepanelen voor:

 

  • LICHTGEWICHT: Platte daken waarvoor het maximale gewicht van zonnepanelen een beperking vormt
  • FLEXIBEL: Daken met een bepaalde ronding waarop de reguliere zonnepanelen niet passen

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Duurzaamheid Winstgevend inzetten - Staal Duurzame Energie

1. Kostenefficiëntie

Zonne-energie zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de elektriciteitsrekening. Na verloop van tijd kunnen de gegenereerde besparingen de initiële investeringskosten volledig compenseren, wat leidt tot aanzienlijke nettobesparingen. Profiteer van de financiële voordelen van lagere energiekosten.

2. Netonafhankelijkheid

Met zonnepanelen wordt uw bedrijf minder afhankelijk van traditionele energiebronnen en fluctuerende energiemarkten. Deze autonomie zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar positioneert uw bedrijf ook als een vooruitstrevende leider in energieonafhankelijkheid.

3. Duurzaam Ondernemen

Het behalen van doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen met betrekking tot duurzaamheid kan de reputatie van uw merk aanzienlijk verbeteren. Klanten en investeerders voelen zich steeds meer aangetrokken tot bedrijven die zich inzetten voor groene praktijken, waardoor zonnepanelen een slimme keuze zijn voor public relations en marketing.

4. Stimuleringsmaatregelen van de overheid

Er zijn tal van subsidies en belastingvoordelen beschikbaar voor bedrijven die investeren in zonne-energie. Deze stimulansen kunnen de initiële kosten verlagen en het rendement op de investering versnellen, waardoor zonne-energieoplossingen een nog aantrekkelijkere optie worden.

5. Betrouwbaarheid op lange termijn

Zonnepanelen zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn ontworpen om barre weersomstandigheden te weerstaan en leveren betrouwbare prestaties gedurende tientallen jaren, zodat uw energieoplossing niet slechts tijdelijk is, maar een aanwinst voor de lange termijn.

6. Schaalbaarheid – Meegroeien met uw bedrijf

Naarmate uw bedrijf groeit, groeit ook uw zonne-energiesysteem. Onze zonne-energieoplossingen zijn volledig schaalbaar, waardoor uitbreidingen en aanpassingen mogelijk zijn met minimale verstoring van uw lopende activiteiten.

Zonnepanelen - Staal Duurzame Energie (SDE)

ZONNEPANELEN

Zonne-energie is momenteel een zeer duurzame en economisch interessante manier van energie opwekken. Door sterk toenemende tarieven, problematiek qua beschikbaarheid en de wens onafhankelijker te zijn van de grote leveranciers is zonne-energie voor veel bedrijven een zeer interessante investering die zijn geld zeker terug verdient.

Staal Duurzame Energie Batterijen

BATTERIJEN

Door zelf-opgewekte energie op te slaan of door slim om te gaan met de fluctuaties in de energieprijzen (EPEX) kan een batterij-systeem snel renderend worden ingezet. Daarbij is net-onafhankelijkheid een stap dichterbij. 

Staal Duurzame Energie installatie

COMBINATIE

De combinatie zonnepanelen en batterijsystemen is in de optiek van Staal Duurzame Energie (SDE) een logische volgende stap in de energietransitie. Zeker nu de saldering langzaam wordt afgebouwd. Op deze manier kan flexibel omgegaan worden met de beschikbaarheid en de vraag van energie waardoor Duurzame Energie altijd maximaal benut kan worden.

Handelen op de energiemarkt

In deze tijd, waarin duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan, kan het handelen op de energiemarkt een slimme zet zijn voor uw bedrijf. Door middel van uw zonnepanelen bezit u zonder dat u dat misschien weet meer kapitaal dan u denkt. U verbruikt niet altijd evenveel energie als u opwekt. Deze slaat u eenvoudig op in de Kiwatt Batterij. Deze eerder opgeslagen energie komt dan goed van pas, zodat u het energienet niet hoeft aan te spreken. Maar het is ook mogelijk om de batterij te laden met goedkope energie via uw dynamische energiecontract. Dan heeft u niet eens zonnepanelen nodig en profiteert u van groene stroom tegen inkoopprijzen.

 

 

Kiwatt App - Staal Duurzame Energie (SDE)
1. Financiële voordelen

Op dagen dat de vraag naar elektriciteit hoog is, kan de prijs voor elektriciteit op de energiemarkt aanzienlijk stijgen. Met behulp van een Kiwatt Batterij en een dynamisch energiecontract bent u in staat inkomsten te genereren. Dit kan ook zonder dat u in het bezit bent van zonnepanelen, door eerder ingekochte energie te verkopen op momenten dat de energieprijs hoog is.

 

2. Duurzaamheid

Door gebruik te maken van een Kiwatt Batterij en uw zonne-energie te verkopen, draagt u bij aan een duurzaam energiebeleid. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de vraag naar fossiele brandstoffen en het bevorderen van een schonere energievoorziening in Nederland.

 

3. Flexibiliteit

Wanneer u uw eigen zonne-energie opwekt, opslaat en verhandelt heeft u veel controle over uw eigen energievoorziening. Dit is voor veel mensen, zakelijk en particulier, een gekoesterde wens. Minder afhankelijk zijn van een energieleverancier die fossiele energie inkoopt is een flexibiliteit die we nooit eerder zo hebben gekend.

Nu inclusief twee gratis adviesgesprekken

Welke oplossing past bij mij?

Staal Duurzame Energie (SDE) beoordeelt de energiebehoeften van klanten en ontwerpt een aangepast zonne- en batterijsysteem op maat om zo het opwekken en het verbruik van energie te optimaliseren. Tevens bieden wij inzicht in de potentiële kostenbesparing en het rendement op de investering voorzien van de bijbehorende milieuvoordelen. Duurzame energie wordt zo toegankelijk voor elke onderneming.

Roelof Staal - Staal Duurzame Energie

Roelof Staal - Werktuigbouwkundig Ingenieur

Eigenaar en Algemeen Directeur

Hoe zet ik Duurzaamheid in als strategie?

Veel bedrijven worstelen met het verduurzamen van hun bedrijf. Terwijl klanten Duurzaamheid van zowel diensten als producten steeds vaker als voorwaarde stellen blijft het voor ondernemingen en bedrijven lastig dit winstgevend in te zetten. Duurzaamheid lijkt een toverwoord maar is het zeker niet. Staal Duurzame Energie biedt haar klanten dan ook graag een advies op maat.

Chantal Staal - Bakker - Staal Duurzame Energie

Drs Chantal Staal - Bakker - Senior Business Strateeg

Eigenaar en Commercieel Directeur

De batterijen van Staal Duuzame Energie (SDE)

Lithium IJzer Fosfaat Accu's (LiFePO4) voor verschillende toepassingen

Beste Lithium Batterij

Staal Duurzame Energie levert alleen de beste Lithium Batterijen met de juiste capaciteit voor jouw onderneming.

Extra lange levensduur

De batterijen van Staal Duurzame Energie hebben een extra lange levensduur zodat jij de kosten er altijd uit haalt.

Veilig management systeem

Het BPC/BMS van Staal Duurzame Energie is veiliger dan ooit en is is voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard.

Veilig & Milieuvriendelijk

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn non-toxic, milieuvriendelijk en veroorzaken geen schade.

Advies op maat

Bij Staal Duurzame Energie staat een persoonlijk advies en een oplossing op maat centraal. Iedere ondernemer kent immers zijn unieke toepassing.

Alle verplichte keurmerken

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn voorzien van alle gangbare keurmerken zoals: IEC, UL, EC, CB, UN38,3, ROHS, PSE.

Volgens ISO richtlijnen

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn geprocudeerd in overeenstemming met ISO9001 en ISO14001 richtlijnen.

Erkende installateurs

De batterijen van Staal Duurzame Energie worden geplaatst en geinstalleerd door erkende installateurs met ruime ervaring.

Op de hoogte blijven over Duurzame Energie?

Vul dan hier het contactformulier in:

Staal Duurzame Energie (SDE) is een stabiele speler in de transitie naar Duurzame Energie. Als dochteronderneming van de New Energy Group weet zij als geen ander hoe bedrijven zonne-energie winstgevend kunnen inzetten en gegarandeerd voldoende stroom hebben voor hun bedrijfsactiviteiten.

Staal Duurzame Energie

Tegulastraat 5,           6515DN NIJMEGEN

Het Kleuverveld 2,     9403TH ASSEN

 

e-mAIL

info@staal-duurzame-energie.nl

Copyright © 2024 Company Name