Financieel Advies 

Duurzame Energie Winstgevend Inzetten

Staal Duurzame Energie (SDE) levert niet alleen de beste zonnepanelen met de meest effectieve batterijen. Wij adviseren tevens over de financiële voordelen van de energietransitie naar Duurzame Energie. Samen met onze klant onderzoeken wij de financieringsopties om zonne- en accusystemen financieel aantrekkelijk in te zetten. Zo adviseren wij over subsidiemogelijkheden, leveren een financieel overzicht voor financiële instellingen en investeerders om het aanvragen van leningen te vereenvoudigen. Ook brengen wij vooraf de Return on Investment (ROI) in kaart zodat duidelijk is op welke termijn de investering zich terug verdient.

Nu inclusief twee gratis adviesgesprekken

Welke oplossing past bij mij?

Staal Duurzame Energie (SDE) beoordeelt de energiebehoeften van klanten en ontwerpt een aangepast zonne- en batterijsysteem op maat om zo het opwekken en het verbruik van energie te optimaliseren. Tevens bieden wij inzicht in de potentiële kostenbesparing en het rendement op de investering voorzien van de bijbehorende milieuvoordelen. Duurzame energie wordt zo toegankelijk voor elke onderneming.

Roelof Staal - Staal Duurzame Energie

Roelof Staal – Werktuigbouwkundig Ingenieur

Hoe zet ik Duurzaamheid in als strategie?

Veel bedrijven worstelen met het verduurzamen van hun bedrijf. Terwijl klanten Duurzaamheid van zowel diensten als producten steeds vaker als voorwaarde stellen blijft het voor ondernemingen en bedrijven lastig dit winstgevend in te zetten. Duurzaamheid lijkt een toverwoord maar is het zeker niet. Staal Duurzame Energie biedt haar klanten dan ook graag een advies op maat.

Chantal Staal - Bakker - Staal Duurzame Energie

Drs Chantal Staal – Bakker – Senior Business Strategy Manager

De partner voor het MKB en de Agrarische Sector

Staal Duurzame Energie (SDE) weet als geen ander waar het Midden en Klein Bedrijf (MKB) en de Agrarische Sector het best geholpen is met de transitie naar Duurzame Energie. Hoe de combinatie van zonnepanelen en een litium Ijzer Fosfaat Accu (LiFePO4) zorgt voor een volledig onafhankelijk energie netwerk dat voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en bovendien een interessante verlaging van de energierekening geeft. Met jarenlange ervaring in beide branches kennen wij de problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Wij zetten onze kennis, ervaring en passie voor het vaak dan ook graag voor jou in.

Zonnepanelen agrarische bedrijven - Staal Duurzame Energie

Op de hoogte blijven over Duurzame Energie?

Vul dan hier het contactformulier in:

Staal Duurzame Energie (SDE) is een stabiele speler in de transitie naar Duurzame Energie. Als dochteronderneming van de New Energy Group weet zij als geen ander hoe bedrijven zonne-energie winstgevend kunnen inzetten en gegarandeerd voldoende stroom hebben voor hun bedrijfsactiviteiten.

Staal Duurzame Energie

Tegulastraat 5,           6515DN NIJMEGEN

Het Kleuverveld 2,     9403TH ASSEN

 

e-mAIL

info@staal-duurzame-energie.nl

Copyright © June 22, 2024 Staal Duurzame Energie