Energietransitie MKB

Zonnepanelen PLUS Lithium IJzer Fosfor Accu 

Kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) kunnen veel voordeel halen uit het opnemen van zonne-energie als onderdeel van hun duurzaamheidsstrategie. Hier zijn verschillende redenen waarom MKB-bedrijven zonne-energie zouden moeten overwegen

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting
  • Slim in- en verkopen van energie
  • Recylen oude zonnepanelen

Energiebeoordeling en oplossingen op maat

Kiwatt App - Staal Duurzame Energie (SDE)

Structureel Kostenbesparingen

Zonne-energie kan de elektriciteitsrekening voor het MKB aanzienlijk verlagen. Zeker wanneer gecombineerd met een eigen opslagbatterij op locatie. Door zelf schone energie op te wekken, kunnen bedrijven hun afhankelijkheid van dure netstroom verminderen en zichzelf beschermen tegen toekomstige energieprijsstijgingen. Na verloop van tijd zeullen de besparingen op elektriciteitskosten bovendien resulteren in aanzienlijke financiële voordelen.

Positive Impact op het Milieu

Door over te schakelen op zonne-energie zullen MKB bedrijven en ondernemingen hun ecologische voetafdruk verkleinen en zodoende duurzaamheid bevorderen. Zonne-energie is een schone en hernieuwbare energiebron die tijdens het gebruik geen broeikasgassen of luchtverontreinigende stoffen produceert. Door zonne-energie te gebruiken, toont het MKB hun betrokkenheid bij het milieu en dragen zij bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Energieonafhankelijkheid Ondernemen

Traditionele energiebronnen zijn onderhevig aan prijsvolatiliteit en afhankelijkheid van externe leveranciers. Zonne-energie biedt MKB een grotere energieonafhankelijkheid en -stabiliteit. Door hun zelfstandig elektriciteit op te wekken zullen bedrijven minder kwetsbaar worden voor fluctuerende energieprijzen en onderbrekingen in de energieleveringsketen, waardoor ze een betrouwbaardere en veiligere energiebron hebben.

Recylen oude Zonnepanelen Loont

Wie al langer energie opwerkt met behulp van zonnepanelen doet er goed aan om eens op nieuw te laten berekenen of er niet nog steeds kanse onbenut blijven. Zo is in de loop der tijd de hoeveelheid energie dat een enkel zonnepaneel opwekt flink gestegen. Ook worden er met grote regelmaat verbeteringen aangebracht aan de Energie Management Systemen. Wanneer je nu verbeterde zonnepanelen aanschaft maak je maximaal gebruik van de salderingsregeling en de oude zonnepanelen zijn bovendien recyclebaar en leveren een interessante korting op.

Elektriciteit Saldering - Staal Duurzame Energie

ENERGIE ADVIES

De tijd dat energie altijd en overal betaalbaar beschikbaar is, is nu echt voorbij. Doordat NETCONGESTIE aanzienlijk toeneemt en er niet altijd aan de vraag voldaan kan worden en ook de kosten door variabelen in de energietransitie onvoorspelbaar zijn weten veel ondernemers niet meer wat het beste bij hen past. Hoe ze gegarandeerd de juiste hoeveelheid energie kunnen waarborgen tegen de beste prijs op de momenten dat het hen het beste past.

Staal Duurzame Energie Batterijen

OPSLAGBATTERIJEN

Door zelf-opgewekte energie op te slaan of door slim om te gaan met de fluctuaties in de energieprijzen (EPEX) kan een batterij-systeem snel renderend worden ingezet.

Epex prijzen -Staal Duurzame Energie (SDE)

ENERGIE MANAGEMENT

De insteek op Duurzame Energiebronnen als zonnenpanelen, windmolesn en warmtepompen in combinatie met een opslagbatterij op locatie maakt de energietransitie pas echt interessant. Zeker in combinatie met een goed Energie Management Systeem (EMS). Staal Duurzame Energie werkt met een systeem dat volledig ten dienste staat van de behoeften van de klant. Bedrijven die hun energieverbruik en de kosten goed willen managen.

Handelen op de energiemarkt

In deze tijd, waarin duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan, kan het handelen op de energiemarkt een slimme zet zijn voor uw bedrijf. Door middel van uw zonnepanelen bezit u zonder dat u dat misschien weet meer kapitaal dan u denkt. U verbruikt niet altijd evenveel energie als u opwekt. Deze slaat u eenvoudig op in de Kiwatt Batterij. Deze eerder opgeslagen energie komt dan goed van pas, zodat u het energienet niet hoeft aan te spreken. Maar het is ook mogelijk om de batterij te laden met goedkope energie via uw dynamische energiecontract. Dan heeft u niet eens zonnepanelen nodig en profiteert u van groene stroom tegen inkoopprijzen.

 

 

Kiwatt App - Staal Duurzame Energie (SDE)
1. Financiële voordelen

Op dagen dat de vraag naar elektriciteit hoog is, kan de prijs voor elektriciteit op de energiemarkt aanzienlijk stijgen. Met behulp van een Kiwatt Batterij en een dynamisch energiecontract bent u in staat inkomsten te genereren. Dit kan ook zonder dat u in het bezit bent van zonnepanelen, door eerder ingekochte energie te verkopen op momenten dat de energieprijs hoog is.

 

2. Duurzaamheid

Door gebruik te maken van een Kiwatt Batterij en uw zonne-energie te verkopen, draagt u bij aan een duurzaam energiebeleid. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de vraag naar fossiele brandstoffen en het bevorderen van een schonere energievoorziening in Nederland.

 

3. Flexibiliteit

Wanneer u uw eigen zonne-energie opwekt, opslaat en verhandelt heeft u veel controle over uw eigen energievoorziening. Dit is voor veel mensen, zakelijk en particulier, een gekoesterde wens. Minder afhankelijk zijn van een energieleverancier die fossiele energie inkoopt is een flexibiliteit die we nooit eerder zo hebben gekend.

Nu inclusief twee gratis adviesgesprekken

Welke oplossing past bij mij?

Staal Duurzame Energie (SDE) beoordeelt de energiebehoeften van klanten en ontwerpt een aangepast zonne- en batterijsysteem op maat om zo het opwekken en het verbruik van energie te optimaliseren. Tevens bieden wij inzicht in de potentiële kostenbesparing en het rendement op de investering voorzien van de bijbehorende milieuvoordelen. Duurzame energie wordt zo toegankelijk voor elke onderneming.

Roelof Staal - Staal Duurzame Energie

Roelof Staal - Werktuigbouwkundig Ingenieur

Eigenaar en Algemeen Directeur

Hoe zet ik Duurzaamheid in als strategie?

Veel bedrijven worstelen met het verduurzamen van hun bedrijf. Terwijl klanten Duurzaamheid van zowel diensten als producten steeds vaker als voorwaarde stellen blijft het voor ondernemingen en bedrijven lastig dit winstgevend in te zetten. Duurzaamheid lijkt een toverwoord maar is het zeker niet. Staal Duurzame Energie biedt haar klanten dan ook graag een advies op maat.

Chantal Staal - Bakker - Staal Duurzame Energie

Drs Chantal Staal - Bakker - Senior Business Strateeg

Eigenaar en Commercieel Directeur

De batterijen van Staal Duuzame Energie (SDE)

Lithium IJzer Fosfaat Accu's (LiFePO4) voor verschillende toepassingen

Beste Lithium Batterij

Staal Duurzame Energie levert alleen de beste Lithium Batterijen met de juiste capaciteit voor jouw onderneming.

Extra lange levensduur

De batterijen van Staal Duurzame Energie hebben een extra lange levensduur zodat jij de kosten er altijd uit haalt.

Veilig management systeem

Het BPC/BMS van Staal Duurzame Energie is veiliger dan ooit en is is voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard.

Veilig & Milieuvriendelijk

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn non-toxic, milieuvriendelijk en veroorzaken geen schade.

Advies op maat

Bij Staal Duurzame Energie staat een persoonlijk advies en een oplossing op maat centraal. Iedere ondernemer kent immers zijn unieke toepassing.

Alle verplichte keurmerken

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn voorzien van alle gangbare keurmerken zoals: IEC, UL, EC, CB, UN38,3, ROHS, PSE.

Volgens ISO richtlijnen

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn geprocudeerd in overeenstemming met ISO9001 en ISO14001 richtlijnen.

Erkende installateurs

De batterijen van Staal Duurzame Energie worden geplaatst en geinstalleerd door erkende installateurs met ruime ervaring.

Op de hoogte blijven over Duurzame Energie?

Vul dan hier het contactformulier in:

Staal Duurzame Energie (SDE) is een stabiele speler in de transitie naar Duurzame Energie. Als partner van Staal Business Transformation weet zij als geen ander hoe bedrijven Energie Management in combinatie met een opslagbatterij voor duurzame energie winstgevend kunnen inzetten en gegarandeerd voldoende stroom hebben voor hun bedrijfsactiviteiten.

Staal Duurzame Energie

Staal Duurzame Energie is overwegend actief in Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Noord Duitsland.

Adres Staal Duurzame Energie

De Bukakkers 20

7811KZ EMMEN

Nederland

 

e-mAIL

info@staal-duurzame-energie.nl

Telefoon

+31 6 57572185

Copyright © July 16, 2024 Staal Duurzame Energie