Meer Grip op Energie met Opslagbatterij

Beheer Energie, Bespaar Kosten, Verzeker Continuïteit

Staal Duurzame Energie

Bel: +31 6 57572185
E-Mail: info@staal-duurzame-energie.nl

Staal Duurzame Energie

Zonne-energie

Nog steeds een hele interessante optie - Juist nu

Staal Duurzame Energie

Opslagbatterijen

Een absolute must met de huidige ontwikkelingen

Staal Duurzame Energie

Energie Management

Analyseren, Optimaliseren en van de voordelen profiteren

De ultieme batterijoplossing voor bedrijven

Smart Energy Systems (SES)

In de snel veranderende wereld van energie en energiemanagement van vandaag, waar technologie aan de basis ligt van elke activiteit, zijn betrouwbare energiebronnen niet alleen noodzakelijk. Ze zijn van cruciaal belang. Tegelijkertijd wordt energie steeds schaarser en neemt de prijs zienderogen toe wanneer je het tijdens de piekuren afneemt. Dat zijn nu net de uren waarop bedrijven het hardst draaien. De nachtmerrie van stilstaande activiteiten als gevolg van netcongestie,  stroomstoringen of inefficiënte energieoplossingen is een veelvoorkomende angst onder bedrijven. Vooral onder bedrijven die sterk afhankelijk zijn van technologieën. Hier komen de batterijoplossingen (De Smart Energy Systems – SES) van Staal Duurzame Energie (SDE) om de hoek kijken. Deze zijn op vele manieren toepasbaar. Hierdoor wordt het eigenlijk voor elke ondernemer – met of zonder zonnepanelen – het overwegen waard. Staal Duurzame Energie kijkt graag met je mee.

Laat voordelen niet onbenut

 • Energie opslaan wanneer de productie het hoogst is
 • Voorkomen van energiepieken wanneer je weinig energie gebruikt
 • Voorkomen van energietekorten wanneer je energie hard nodig hebt
 • Verlagen van de energiekosten door zelf meer grip te krijgen
 • Extra besparen doordat je geen zwaardere netaansluiting nodig hebt
 • Slim in- en verkopen van energie en zo een centje bij verdienen

Opslagbatterijen op lokatie zijn de oplossing

Lithium IJzer Fosfaat Accu's (LiFePO4) - Staal Duurzame Energie

Het probleem: Onbetrouwbare Energiebronnen 

Stel je voor: Jouw bedrijf staat op het punt een grote deal af te ronden, alle systemen draaien op volle toeren en plotseling valt je belangrijkste server uit door een stroomstoring. Dit scenario is niet alleen frustrerend; het kan ook leiden tot aanzienlijke financiële verliezen, reputatieschade en operationele tegenslagen. Hetzelfde geldt voor bedrijven die voor verdere  groei meer stroom nodig hebben en zich op een lokatie bevinden waar deze niet toereikend is. De zogenaamde Netcongestie gooit dan roet in het eten. De afhankelijkheid van ondermaatse energieoplossingen kan het vermogen van jouw bedrijf om efficiënt en effectief te werken verminderen. Om maar niet te spreken van de steeds hoger oplopende kosten. Staal Duurzame Energie heeft dan de oplossing. Deze is betrouwbaar, stabiel, kostenverlagend en duurzaam.

Het rimpeleffect van energie-inefficiëntie wegnemen

Netcongestie leidt tot meer dan alleen onmiddellijke onderbrekingen en beperkingen op het verhogen can het energieverbruik. Het brengt risico’s op lange termijn met zich mee. Dat wilt u als ondernemer of leidinggevende niet. Opslagbatterijen op lokatie kent dan ook vele voordelen. Denk aan:

 • Betrouwbaardere energievoorzieningen
 • Grip krijgen op de energiekosten
 • Lagere operationele kosten
 • Lagere onderhoudsvereisten
 • Lagere ecologische voetafdruk

Deze problemen stapelen zich op en creëren een domino-effect dat aspecten van de bedrijfsactiviteiten kan destabiliseren die niet eens als risico werden beschouwd. De terugkerende kosten en operationele onderbrekingen rijzen de pan uit en maken dat een bedrijf of organisatie niet optimaal functioneert. En dat is nergens voor nodig.

Efficiënte en betrouwbare batterijoplossingen 

Bij Staal Duurzame Energie begrijpen we deze uitdagingen en bieden we robuuste batterijoplossingen aan die zijn ontworpen om bedrijven te versterken. Onze producten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie. Ze zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de hoge eisen van moderne innovatieve bedrijven.

Elektriciteit Saldering - Staal Duurzame Energie

ENERGIE ADVIES

De tijd dat energie altijd en overal betaalbaar beschikbaar is, is nu echt voorbij. Doordat NETCONGESTIE aanzienlijk toeneemt en er niet altijd aan de vraag voldaan kan worden en ook de kosten door variabelen in de energietransitie onvoorspelbaar zijn weten veel ondernemers niet meer wat het beste bij hen past. Hoe ze gegarandeerd de juiste hoeveelheid energie kunnen waarborgen tegen de beste prijs op de momenten dat het hen het beste past.

Staal Duurzame Energie Batterijen

OPSLAGBATTERIJEN

Door zelf-opgewekte energie op te slaan of door slim om te gaan met de fluctuaties in de energieprijzen (EPEX) kan een batterij-systeem snel renderend worden ingezet.

Epex prijzen -Staal Duurzame Energie (SDE)

ENERGIE MANAGEMENT

De insteek op Duurzame Energiebronnen als zonnenpanelen, windmolesn en warmtepompen in combinatie met een opslagbatterij op locatie maakt de energietransitie pas echt interessant. Zeker in combinatie met een goed Energie Management Systeem (EMS). Staal Duurzame Energie werkt met een systeem dat volledig ten dienste staat van de behoeften van de klant. Bedrijven die hun energieverbruik en de kosten goed willen managen.

Waarom Staal Duurzame Energie?

Betrouwbaar

De batterijen van Staal Duurzame Energie leveren stabiele en continue energie zodat jouw bedrijfsactiviteiten nooit een slag overslaan.

Kostenbesparend

Als ondernemer houdt je de hand op de knip. Zo houdt je jouw aanbod aantrekkelijk voor jouw klant. Energiekosten zijn voor veel bedrijven een hele hoge kostenpost. Staal Duurzame Energie denkt met jou mee en weet als geen ander hoe jij de kosten zo laag mogelijk houdt. Zonder dat dit ten koste gaat van de daadkracht.

Efficiënt

Dankzij de hogere energiedichtheid en langere levensduur hoeven de batterijen van Staal Duurzame Energie minder vaak te worden vervangen waardoor je als ondernemr zowel tijd als geld bespaart.

Milieuvriendelijk

Staal Duurzame Energie (SDE) zet zich in voor duurzaamheid. Duurzaamheid zit niet voor niets in ons DNA. De milieuvriendelijke batterijseries die wij hebben geselecteerd helpen jouw ecologische voetafdruk te verkleinen met behoud van de hoge prestaties.

Oplossingen op maat

Elk bedrijf is uniek. Dat geldt ook voor jouw energiebehoeften. Staal Duurzame Energie biedt oplossingen op maat die perfect passen bij de specifieke eisen van jouw bedrijf of organisatie.

 

Staal Duurzame Energie: Zonnepanelen + Batterij
Johan

Johan

Eigenaar, Tech Startup

De resultaten: Getuigenis van tevreden klant

Luister naar bedrijven die al zijn overgestapt op onze oplossingen:

“Sinds we batterijen Staal Duurzame Energie hebben geïntegreerd, is de uptime van ons systeem met 30% verbeterd en zijn de onderhoudskosten aanzienlijk gedaald.”

Nu inclusief twee gratis adviesgesprekken

Welke oplossing past bij mij?

Staal Duurzame Energie (SDE) beoordeelt de energiebehoeften van klanten en ontwerpt een aangepast zonne- en batterijsysteem op maat om zo het opwekken en het verbruik van energie te optimaliseren. Tevens bieden wij inzicht in de potentiële kostenbesparing en het rendement op de investering voorzien van de bijbehorende milieuvoordelen. Duurzame energie wordt zo toegankelijk voor elke onderneming.

Roelof Staal - Staal Duurzame Energie

Roelof Staal – Werktuigbouwkundig Ingenieur

Hoe zet ik Duurzaamheid in als strategie?

Veel bedrijven worstelen met het verduurzamen van hun bedrijf. Terwijl klanten Duurzaamheid van zowel diensten als producten steeds vaker als voorwaarde stellen blijft het voor ondernemingen en bedrijven lastig dit winstgevend in te zetten. Duurzaamheid lijkt een toverwoord maar is het zeker niet. Staal Duurzame Energie biedt haar klanten dan ook graag een advies op maat.

Chantal Staal - Bakker - Staal Duurzame Energie

Drs Chantal Staal – Bakker – Senior Business Strategy Manager

De batterijen van Staal Duuzame Energie (SDE)

Lithium IJzer Fosfaat Accu's (LiFePO4) voor verschillende toepassingen

Beste Lithium Batterij

Staal Duurzame Energie levert alleen de beste Lithium Batterijen met de juiste capaciteit voor jouw onderneming.

Extra lange levensduur

De batterijen van Staal Duurzame Energie hebben een extra lange levensduur zodat jij de kosten er altijd uit haalt.

Veilig management systeem

Het BPC/BMS van Staal Duurzame Energie is veiliger dan ooit en is is voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard.

Veilig & Milieuvriendelijk

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn non-toxic, milieuvriendelijk en veroorzaken geen schade.

Advies op maat

Bij Staal Duurzame Energie staat een persoonlijk advies en een oplossing op maat centraal. Iedere ondernemer kent immers zijn unieke toepassing.

Alle verplichte keurmerken

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn voorzien van alle gangbare keurmerken zoals: IEC, UL, EC, CB, UN38,3, ROHS, PSE.

Volgens ISO richtlijnen

De batterijen van Staal Duurzame Energie zijn geprocudeerd in overeenstemming met ISO9001 en ISO14001 richtlijnen.

Erkende installateurs

De batterijen van Staal Duurzame Energie worden geplaatst en geinstalleerd door erkende installateurs met ruime ervaring.

Op de hoogte blijven over Duurzame Energie?

Vul dan hier het contactformulier in:

Klaar voor de volgende Energietransitie?

De energietransitie is in volle gang. Waren we aanvankelijk vooral op zoek naar een duurzame energiebron, momenteel is het managen van de energieopslag en de daarbij behorende kosten een hekel punten. Bedrijven gaan binnenkort betalen voor het leveren van energie aan het net terwijl de salderingsregeling vervalt. Dat betekent betalen voor iets waarvoor je eerder subsidie kreeg. Om nog maar niet te spreken van netcongestie waardoor energie niet langer op afroep leverbaar is door een overvolle infrastructuur.

Staal Duurzame Energie (SDE) is een stabiele speler in de transitie naar Duurzame Energie. Als partner van Staal Business Transformation weet zij als geen ander hoe bedrijven Energie Management in combinatie met een opslagbatterij voor duurzame energie winstgevend kunnen inzetten en gegarandeerd voldoende stroom hebben voor hun bedrijfsactiviteiten.

Staal Duurzame Energie

Staal Duurzame Energie is overwegend actief in Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Noord Duitsland.

Adres Staal Duurzame Energie

De Bukakkers 20

7811KZ EMMEN

Nederland

 

e-mAIL

info@staal-duurzame-energie.nl

Telefoon

+31 6 57572185

Copyright © July 16, 2024 Staal Duurzame Energie